2018. Április 19. - 11:53:03

Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Frakciópályázatok [VAN] / Re:StarK_Smitt szerelő pályázata.
« Utolsó üzenet: írta StarK_Smitt Dátum Ma - 11:36:47 »
Köszönöm hozzászólásod, tudom kicsit kusza így most a leírás, de ezt 5 perc alatt írtam ebédidőben, hétvégén tudtam volna jobb leírást is adni, de egyenlőre ennyi, annyit kérnék a többi forumozótól annyit írjon hogy támogatják-e vagy nem, mert ha igen akkor jobban nekiülők és írok egy jobb, és átláthatóbb leírást a dologról.
2
Frakciópályázatok [VAN] / Re:StarK_Smitt szerelő pályázata.
« Utolsó üzenet: írta Chad Delonge Dátum Tegnap - 23:43:18 »
Én támogatom, ha él még a pályázat, normális srác és tényleg igyekszik! Az ötlete sem rossz az egész szerelés dologhoz, így legalább mindenki vigyázna a járművére, de akkor legyen ám mindig szerelő mert különben az egész szerver csődbe megy és jönnek az admin javítgatások..
3
Aktív Hírek / Re:.:: Büntetési tétel változások ::.
« Utolsó üzenet: írta Godishere Dátum Tegnap - 21:18:06 »
Szóval ha én felmegyek fejen lövök egy autistát, mert beszolt akkor csak 20 percet kapok??? lul
4
[Denaro] Lezárt Témák / Re:Névtelen téma törlőt keresek
« Utolsó üzenet: írta Zack Scaletta Dátum Tegnap - 19:48:39 »
Globális Moderátor Helyezem
5
[Denaro] Lezárt Témák / Re:Névtelen téma törlőt keresek
« Utolsó üzenet: írta Henrik T. Scaletta ™ Dátum Tegnap - 19:39:56 »
Zárom ebben az esetben.
6
Aktív Hírek / Re:.:: Büntetési tétel változások ::.
« Utolsó üzenet: írta Pedro💯 Dátum Tegnap - 18:41:45 »
Azért halad megint mert itt vagyok? :) vicces. Tudod ez nem csak az én egyéni döntésem mielőtt azt hinnétek. Mindenről szavazás volt af-en, de nagyon szívesen abba hagyom az egészet, és nem fogom a szabad időmet erre áldozni akkor, ha ezt kapom vissza, hogy megint itt vagyok és megint én vagyok az oka. A vitába nem megyek bele. Teljesen felesleges bármit csinálni itt, mert csak a kiritkát kapja az ember.  Szóval itt mától befejeztem az egészet.  Bíráltok de egyikőtök sem játszik aktívan. Ez a vicces az egészben, én meg munka mellett rááldozom a szabad időmet, és itt mindenki okoskodik, de senki nem csinál semmit, nem tesz bele semmit. Ezért tartunk itt. Nem azért mert itt vagyok meg cucc visszaadás volt. Hanem ez a mentalitás, hogy nem játszó emberek megmondják mindig a tutit. Vezessétek akkor ti a szervert! Öljetek bele ti energiát. Részemről befejeztem.

Semmilyen érvet nem hoztál fel, hogy miért volt jó dolog a global ub, a cuccvisszaadás, vagy a büntetések idejének csökkentése. Jelenleg nem csinálsz mást, csak mártírkodsz. Just sayin'.

De én azért megpróbálkozom egy érveléssel:
Amikor Hendroox újraindította a szervert, én is megpróbálkoztam vissza térni és el is szerettem volna vállalni egy frakciót, amit meg is kaptam, de sajnos le kellett mondanom családi okok miatt, így csak a fórum maradt (a többieknek mondom, hogy a gmodot egyébként megszavazták nekem, én nagyon szívesen el lettem volna bármilyen jogok nélkül is), amelyet viszont szívesen olvasok és gyakran próbálok is a szerver javára tenni tanácsokkal, ötletekkel. A visszatérés azért nem valósult meg, mert közben elkezdődött az egyetem, mellette dolgozom, és gyakran 7-8 körül érek haza, amikor meg már élni nincs kedvem, nem hogy a gép előtt ülni.
Korábban egyébként többször gondolkoztam rajta, hogy szívesen megpróbálkoznék a szerver vezetésével (ha már Clint idején többször sem szavaztátok meg nekem a főadmin jogot), de úgy gondolom, hogy a sikerhez megfelelő támogatást és csapatot kellene összeszednem, amely elsősorban ott indulna, hogy nem ClassRPG vagy ClassGF lenne, és lehet, hogy nem is SA:MP lenne, úgyhogy az is megeshet, hogy teljesen felesleges lenne belekezdeni a dologba, mert a ráfordított pénz (és itt nem csak a fenntartásra gondolok) nem térül meg semmilyen formában sem; még dicsekedni sem lehet az önéletrajzban, hogy egy játékban volt egy szerverem amin 100-150 játékos játszott. Az MTA-ban Tamásival pedig nem lehet felvenni a versenyt.
Ellenben viszont a te ötleteid – mint ahogyan említettem – az elmúlt jó pár évben nem álltak másból, csak a cuccvisszaadásból (amellyel egyébként nem lenne baj, ha előtte nem lett volna nullázás), a global ub-ból (valószínűleg aki örökbant kapott, és az ub kérelem ellenére sem vettétek le róla, az tett is érte, hogy így legyen), és most egy "újkeletű" dologból, a büntetések csökkentéséből. Clint ötlete sem vált be, amikor kitalálta, hogy az örökbant büntetőpontokra lehessen kiváltani, mert majdnem mindenki csalt – logikus, hogy ez sem azt fogja eredményezni, hogy több játékos lesz, csak azt, hogy több lesz a kihasználás. Szerverkontrollerként másképp kellene cselekedned: meghallgatni a közösség véleményét (tehát azokét is, akik nem játszanak már itt!), e köré terelni a fejlesztéseket, új arculatot és marketinget csinálni a szervernek, és még sorolhatnám.
Kívülről egyébként a játékosoknak az látszik, hogy minden ilyen ötletért te felelsz, nem pedig az, ezeket adminteam szavazta meg (legalábbis személy szerint reméltem, hogy a többségnek van annyi esze, hogy ezeket nem hagyta). Lehet, hogy jobban járnál, ha ezeket az ötleteket (ami még mindig a te fejedből pattan ki!) megszavaztatnád a játékosokkal, hisz rajtuk csattan egy-egy hülyeség, amit te/ti kitaláltok.

peace!
7
[Denaro] Lezárt Témák / Re:Névtelen téma törlőt keresek
« Utolsó üzenet: írta »Jack Bauer« Dátum Tegnap - 18:29:37 »
Akkor én rontottam el valamit, elnézést a vádaskodásért, megnyitom újra.
Köszönöm a segítséget.
8
[Denaro] Lezárt Témák / Re:Névtelen téma törlőt keresek
« Utolsó üzenet: írta Denny Brasco ✔ Dátum Tegnap - 18:28:50 »
Moderációs naplóban semmi ilyen nincs.
9
[Denaro] Lezárt Témák / Névtelen téma törlőt keresek
« Utolsó üzenet: írta »Jack Bauer« Dátum Tegnap - 18:20:27 »
// Neved: //

Jack Bauer


// Problémád: //

Fórumon valaki törölt egy témát, amit én nyitottam.
99% hogy megnyitottam a témát és valaki törölte. De persze ott van az 1% esetleges technikai gond, szeretném tudni, hogy valaki szándékosan törölte-e, ha igen, akkor pedig szeretném, hogy megbüntesd, mert az adott személy visszaélt a hatalmával és még rám sem írt privátban, hogy: "figyelj, ilyet ne nyissál, mert csípi a szemem és én töröltem." Ha megtette volna, akkor tudnám kire kell a panaszt nyitni.

Ha pedig technikai gond volt a téma elküldésénél, akkor megnyitom ismét, nem akarok vádaskodni a nagyvilágba, amíg be nem bizonyosul, hogy valóban törölve lett a téma.
Köszönöm előre is.


// Bizonyíték(log/kép/video): //

Pont erre lenne szükség.


// Idõpont: //

2018. 04. 18. 18:00-18:15 között
10
Aktív Hírek / Re:.:: Büntetési tétel változások ::.
« Utolsó üzenet: írta Kukás Matteo™ Dátum Tegnap - 18:00:13 »
Ez nagyon igaz.

Annyival kiegészíteném, hogy kb semmi változtatás nem történt. Amit mi csinaltunk tobbek kozott Akossal, Krisztoferrel es a tobbiekkel, abbol semmi nem lett berakva, hanem visszanyultatok a originalhoz, és csináltatok par uj cuccot aminek semmi ertelme nem volt. Kiálltatok egy osszehányt szeroszabályzattal.
Felajánlottam Hendrooxnak, hogy segitek neki, ő nem kér belőlem, fizeti a bérlést, közben a 3/4 bagázst nem érdekli az egész.

régi adminok jobbak voltak mint a mostaniak. mostaniak fele fosik bele..tisztelet a kivételnek.
Oldalak: [1] 2 3 ... 10